Pradžia Patarimai iš patirties Nebrangūs daiktai, kurie pakelia jūsų Airbnb vertę ir  lemia geresnius atsiliepimus

Nebrangūs daiktai, kurie pakelia jūsų Airbnb vertę ir  lemia geresnius atsiliepimus

Autorius Žavinta Kiliūtė

Be šių dalykų galima išsiversti, tačiau jei jie bus – svečiai pastebės ir įvertins.

Įrengiant trumpalaikės nuomos būstą, reikia daug smulkių dalykų. Vieni jų privalomi, kiti nebūtini. Šį kart apie kelis neprivalomus, tačiau vertus dėmesio daiktus, kurie turėtų atsirasti ir jūsų trumpalaikės nuomos būste.

Gražūs dušo, skysto muilo buteliukai

Daugkartiniai pildomi buteliukai yra daug pigiau nei vienkartiniai turistiniai buteliukai, kurie įprasti viešbučiuose. Tačiau vienaip jie atrodo, kai yra pirkti lidle už mažiau nei eurą, o kitaip, jei suderinti ir stilingi. Galima nusipirkti rinkiniais Amazon, Ikea ar kitoj parduotuvėje ir pripildyti iš didelės talpos (paprastai apsimoka pirkti 5 litrų talpas).

Namų informacijos segtuvas

Segtuvas, įmautės ir atspausdinti lapai. Dar šiek tiek laiko suplanuojant ką rašyti ir kaip surašyti bei išversti į porą populiariausių kalbų – tai kainuoja nedaug, tačiau daro didelę įtaką svečiui. Ypač jei svečiai iš užsienio ir nori labiau suprasti ką reikia žinoti ir į ką atkreipti dėmesį.

Segtuve naudinga tokia informacija: wifi slaptažodis, kur galima parkuotis ir kaip apmokėti parkavimą, kaip išsikviesti taksi per app ir telefonu, iš kur užsisakyti maistą į namus, kokiame restorane rekomenduojame pietauti, kaip veikia skalbimo mašina ar indaplovė.

Skėtis

Čia Lietuva – čia lietūs lyja. Kiekvienas namuose turime bent po kelis skėčius, tad kodėl jo neturėtų būti ir Airbnb? Tai nepastebimas daiktas, tačiau kai užklumpa lietus, be skėčio niekur. Skėčio kaina nėra didelė, esu pirkusi ir už 10, ir už 15 eur, per 7 metus vienas dingo, vienas sulūžo, tad skaičiuoju, jog tikrai nėra didelė investicija.

Stalo žaidimai

Žaidimai ir puzle nėra brangūs, galima pirkti per išpardavimą, aš dažnai sumedžioju perpus pigiau Vinted‘e ar Zero Waste FB grupėse. Kiekviename bute esu palikusi po vieną puzlę, kortų žaidimą, tokį kaip Uno, Ligreto, taip pat Alias ir paprastą stalo žaidimą kaip Azul ar Monopolis. Ne kartą po lietingo savaitgalio ar prasiautusios vėtros esu sulaukusi komentaro, kad buvo šaunu, jog buvo ką smagaus nuveikti namuose ir laikas nepraėjo veltui.

Prieskoniai

Kuo Airbnb skiriasi nuo viešbučių? Virtuvė! O ką žmonės daro virtuvėje? Gamina maistą. Žmonės atvykstantys ilgesniam laikui paprastai apsiperka produktų ir prieskonių būtent tokių kokių mėgsta, tačiau svečias atvykęs porai naktų ir tik norėdamas išsikepti omletą pusryčiams, gali nusivilti, jog bute net druskos nėra. Paprastas indelis druskos, pipirų, česnakinės druskos, salotų prieskonių tikrai pakelia nuotaiką svečiui, o kainuoja vos keletą eurų. Tuo labiau, jog juos pirkti tenka tik pradžioje, vėliau svečiai palieka savo nusipirktus prieskonius ir jų susidaro visa dėžutė ar stalčius.

Nepraleiskite