Pradžia Nuo ko pradėti? Trumpalaikės nuomos administravimo įmonės Lietuvoje

Trumpalaikės nuomos administravimo įmonės Lietuvoje

Autorius Žavinta Kiliūtė

Ne kartą džiaugiausi, jog Lietuvoje daugėja įmonių, plečiasi profesionalų skaičius, kyla nuomojamų būstų standartas ir visiems yra gyventi bei dirbti lengviau. Ir nors yra daug už ir prieš argumentų perduoti veiklos valdymą administratoriui, trumpalaikės nuomos administravimo įmonės yra svarbūs žaidėjai rinkoje, kurie nuima daug darbų nuo pečių žmonėms, kurie neturi laiko, neturi galimybių ar tiesiog supranta, jog šis verslas ne jų charakteriui.

Nors pati neplanuoju savų objektų perduoti apgyvendinimo administravimo įmonei, tačiau tikrai susiduriu su įmonių atstovais ir galiu pasidžiaugti, jog iš tikro susiduriu tik iš geros pusės. Mūsų Lietuvos Superhostai grupėje taip pat gausu specialistų, kurie dirba vienoje ar kitoje įmonėje, tačiau draugiškai dalinasi patarimais, išgyvenimais ir istorijomis, kurios leidžia visiems tobulėti ir pasimokyti.

Pati dažnai sulaukiu klausimo, į ką kreiptis jei norima perduoti būstą trumpalaikės nuomos įmonei. Tad perkračiau atmintį, pasiklausiau  kolegų ir sudariau sąrašą kas darbuojasi kokiame mieste.

Šis sąrašas nėra rekomendacijos ar skatinimas dirbti su šiomis įmonėmis. Esu neutrali šiuo klausimu. Tačiau jei ieškote administratoriaus ir nežinote į ką kreiptis – šios įmonės gali būti puikus startas.

Įspėjimas: Informacija apie miestus ir administruojamų būstų skaičių yra paimta iš tinklalapių arba kitų prieinamų šaltinių – ji nebūtinai gali atitikti realybę, ypač praėjus kuriam laikui po straipsnio publikavimo – todėl čia yra nuorodos į įmonių tinklalapius ir ten galite rasti naujausią informaciją.

Cohost.lt arba UAB „Zuikio dainos“ yra tėvo ir sūnaus duetas puikiai dirbantis visoje Lietuvoje, bet geriausiai žinomi pajūryje. Jau daugiau nei 13 metų šia veikla užsiimantys Mantas ir Dainius išsiplėtė ir dabar administruoja daugiau nei 100 butų.

Houseys arba UAB „Superšeimininkas“ su charizmatiškuoju Tomu priešakyje užsiima apartamentų ir apartamentų viešbučių administravimu Vilniuje, Kaune, Palangoje ir Rygoje. Sparčiai besiplečianti įmonė garantuotai apsvarstys variantus administruoti ir kokioje Ispanijoje jei į juos kreipsitės.

Reside Baltic arba UAB „Reside LT” užsiima trumpalaikės ir ilgalaikės nuomos administravimu. Teigia, jog administruoja daugiau nei 60 apartamentų Vilniuje ir anot įmonės projektų vadovo tai yra didžiausias valdomas portfelis sostinėje.

Urban Rent arba MB „NT veikla“ yra Austės ir Ievos įkurta trumpalaikės nuomos administravimo įmonė, kuri veikia jau virš 5 metų. Veiklą vykdo Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Hostlovers.lt arba MB „Hostlovers” atrodo jauna, bet jau nemažą apartamentų profilį susikūrusi įmonė iš Kauno su direktore Rūta priešakyje. Pagal tinklalapyje pateiktą informaciją, šiuo metu įmonė teikia paslaugas tik Kauno mieste.

Prime Rentals arba MB „Prime Rentals” yra NT srities specialistės Vaivos įmonė, siekianti, jog svečiai jaustųsi kaip namie. Įmonė teikia trumpalaikės nuomos administravimo paslaugas Vilniuje, Kaune, Trakuose ir pajūryje.

Hello Sea Homes arba MB Hello Sea homes užsiima trumpalaike nuoma bei administravimu pajūrio regione nuo Klaipėdos iki Monciškių (Klaipėda, Karklė, Palanga, Kunigiškiai, Monciškės). Kaip įmonė teigia, jiems svarbiausia suteikti svečiui malonų bendravimą, kokybišką poilsį, modernų svetingumą bei patogumą ilsintis.

Jei teko domėtis, bendrauti – pasidalinkite pavadinimais, tinklalapiais. O gal patys administruojate būstus kitiems? Pasireklamuokite 🙂 Tiesiog norisi susidaryti sąrašiuką kolegoms, kurie ieško kam perduoti darbus.

Diskusija apie administratorius vyksta Lietuvos Superhostai grupėje.

Nepraleiskite

1 comment

Anonimas 2023-12-06 - 21:23

Labai naudingas puslapis, aciu Jums, kad rasote 🙂
Tik truksta galimybes uzsiprenumeruoti pranesimus i el. pasta kai atsiranda naujas irasas!

Comments are closed.